Uw zoekresultaten

Over Cobalt Box

Door de opening van Self Storage Brasschaat, kan Cobalt Box inspelen op de noden van een grote groep mensen die bewust klein gaat wonen. Hiermee gepaard gaand ontstaat vaak de behoefte om tijdelijk of voor een langere periode inboedel op te slaan. Ook startende zelfstandige ondernemers blijken vaak op zoek  te zijn naar opslagruimte voor materialen en/of goederen.

Cobalt Box opende eind april 2016 haar eerste vestiging in de regio, ‘Self Storage Brasschaat’.

Op deze locatie  worden zo’n 120 storage units te huur aangeboden van diverse afmetingen, van 1 tot 30 m² , en dit in een professioneel beveiligde omgeving. De klant heeft dag en nacht toegang tot zijn/haar goederen middels een persoonlijke toegangscode en –sleutel.

Per 1 januari opende ‘Self Storage Mortsel’, Krijgsbaan 39. Eveneens worden op die locatie units aangeboden van verschillende afmetingen, van 1 tot 10 m², in een beveiligde verwarmde omgeving. Ook hier heeft de klant dag en nacht toegang mits een persoonlijke toegangscode en -slot.

Voor elke behoefte biedt Cobalt Box een passende oplossing, voor een korte of langdurige opslagperiode.

Bij het verhuren van de opslagruimten streven we begrippen na als persoonlijke service en kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid .

De wens van onze klant en het persoonlijk contact staan te allen tijde centraal bij onze dienstverlening.

 

  • Contact