Uw zoekresultaten

Over Cobalt

Door de opening van Self Storage Brasschaat, kan Cobalt Box inspelen op de noden van een grote groep mensen die bewust klein gaat wonen. Hiermee gepaard gaand ontstaat vaak de behoefte om tijdelijk of voor een langere periode inboedel op te slaan. Ook startende zelfstandige ondernemers blijken vaak op zoek  te zijn naar opslagruimte voor materialen en/of goederen.

Cobalt Box opende eind april 2016 haar eerste vestiging in de regio, ‘Self Storage Brasschaat’.

Op deze locatie  worden zo’n 120 storage units te huur aangeboden van diverse afmetingen, van 1 tot 30 m² , en dit in een professioneel beveiligde omgeving. De klant heeft dag en nacht toegang tot zijn/haar goederen middels een persoonlijke toegangscode en –sleutel.

Voor elke behoefte biedt Cobalt Box een passende oplossing, voor een korte of langdurige opslagperiode.

Cobalt Blue Invest deed een eerste vastgoedinvestering in  2002 en heeft sindsdien succesvol haar portefeuille uitgebreid met een diversiteit aan vastgoed. Inmiddels heeft Cobalt Blue Invest zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van appartementen, de verhuur van  kantoorunits en opslagunits. Teneinde zich beter te kunnen specialiseren in het domein van de opslagunits werd Cobalt Box opgericht.

Cobalt is met name actief in de regio Antwerpen / Brasschaat.

Bij het verhuren van de opslagruimten streven we begrippen na als service en kwaliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid .

De wens van onze klant en het persoonlijk contact staan te allen tijde centraal bij onze dienstverlening.

 

  • Contact